HUWELIJKSGELUK: Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

Kim Kötter Jaap Reesema
Door: Caroline Vlietstra
31-05-2017

Kim Kötter en Jaap Reesema stappen in het huwelijksbootje. Via het tv-programma Say Yes To The Dress gaat het model op zoek naar een bruidsjurk, zo meldt TLC.

Samen met bruidsexpert Randy Fenoli gaat Kim een jurk uitzoeken. “Nog nooit was ik een bruidswinkel voor mezelf binnengestapt, maar wel heb ik voor mijn werk al honderden bruidsjurken gepast. Ik heb zoveel avondjurken en trouwjurken voor shoots aangehad dat ik wel weet wat me niet staat”, zegt ze.

Opsmuk

Volgens Kim houdt Jaap niet van te veel opsmuk. “En zeker geen Sissi-jurk. Mijn moeder wil heel graag een sluier bij mij zien, mijn vader vindt wel dat het een beetje sexy moet zijn, mijn zusjes houden van een blote rug en mijn vriendinnen van kant en vintage. Daar moest ik dus allemaal rekening mee houden.”

Wanneer Kim en Jaap gaan trouwen is niet bekend. Het model hintte al een aantal keer naar een mogelijk huwelijk via Instagram. Zo deelde ze eerder deze maand nog gekscherend haar bruidskapsel. De uitzending met Kim is op 13 juni te zien op TLC.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD