Kim Kötter en Reesema gaan trouwen

Kim Kötter
Door: DitjesDatjes
31-12-2017

KITZBUHEL – Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen. De zanger vroeg de voormalig Miss Universe ten huwelijk tijdens een wintersportvakantie in Kitzbühel in Oostenrijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jaap had Kim voor zijn huwelijksaanzoek meegenomen voor een ritje met een slee voortgetrokken door zwarte paarden. “De zon ging onder.. het was volle maan.. zoveel sneeuw, zoveel lichtjes, door het prachtige bos, Disney is er niets bij.. ik moest na een klein uurtje uitstappen en daar stond een groot hart verstopt op een veld midden in het bos van fakkels en heel veel rozenblaadjes met een prachtige poster met mooie momenten van ons samen”, schrijft de aanstaande bruid op Instagram.

”Ik kon niet stoppen met huilen.. hij zei de allerliefste woorden en daar ging hij op zijn knieën.. mijn aanstaande man”, zegt Kim, die al eens deelnam aan Say Yes To The Dress van TLC. Kim en Jaap hebben al jaren trouwplannen. Ze stelden een bruiloft eerder uit vanwege de komst van hun zoontje Muck. Inmiddels is Kim opnieuw in verwachting en opnieuw van een jongetje.

 


 

BuzzE

 

 

Meer DenD