Kim Kötter hoopt hereniging Leontine en Marco

Kim Kötter
Door: Lies Jansen
14-07-2020

Het zag eruit als een geslaagde vakantie en goed moment voor zichzelf. De vakantie van Leontine op Aruba, na de breuk met Marco Borsato. Vriendin Kim Kötter maakt bekend in Weekend, dat ze allemaal hebben ,,Zitten janken…”

Bron: Instagram Leontine

‘We hebben met z’n allen zitten janken…’

Nadat bekend werd dat Marco inderdaad een affaire heeft gehad met Iris Hond, zat Leontine met een klein vriendinnenclubje op Aruba. ,,We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen. (…) We hebben ook met z’n allen zitten janken”, legt Kim uit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hoop op hereniging

Kim hoopt nog altijd op een hereniging tussen Marco en Leontine: ,,Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden.” 

Ook geeft Kim nog wat inside informatie over het koppel: ,,Ze hebben nog heel veel liefde voor elkaar, je ziet dat de kinderen zich daar ook heel liefdevol over uiten op social media. Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken. Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen.”

Bron: Instagram Leontine

Ongeschreven regel

De vriendinnenclub hanteert eigenlijk een ongeschreven regel: ,,Dat alles wat wordt besproken onder ons blijft, dus Leontine kan gewoon haar hart bij ons luchten. Alleen luisteren kan voldoende zijn, dat geeft al veel steun. Het is fijn om verdriet, maar ook groot geluk met elkaar te kunnen delen.”

Voorzichtig zijn in deze situatie…

Je moet volgens Kim wel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt: ,,We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder. Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt.”

Meer DenD