Kim Kardashian mist controle van draagmoeder

Door: Caroline Vlietstra
15-11-2017

Kim Kardashian geeft aan Entertainment Tonight toe dat de zwangerschap met een draagmoeder haar zwaarder valt dan verwacht. Volgens Kim komt dat door het gebrek aan controle. Die had ze wel tijdens haar eerste twee zwangerschappen omdat ze de kinderen toen zelf droeg.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Complicaties

De realityster en haar man Kanye West willen graag een derde kind maar zijn bang voor de risico’s van de zwangerschap. Kim had zowel bij haar eerste als tijdens haar tweede zwangerschap complicaties, waaronder de levensgevaarlijke complicatie pre-eclampsie: hoge bloeddruk en proteïne in de urine. Om die reden besloot het stel een draagmoeder in te schakelen.

”Iedereen die zegt of denkt dat dit kiezen voor de makkelijke weg is zit echt helemaal verkeerd. Het is zoveel moeilijker op deze manier omdat je geen controle hebt”, aldus de 37-jarige beroemdheid. “Natuurlijk kies je iemand die je helemaal vertrouwt en waar je een goede band mee hebt, maar dat ik mijn eerste twee kinderen wel kon dragen en de baby die nu komt niet, valt mij zwaar.”

De tv-bekendheid voegt daaraan toe dat ze zwanger zijn haatte. Ze had verwacht dat het met een draagmoeder makkelijker zou zijn. ”Maar ondanks dat ik het haat had ik het liever zelf gedaan als ik kon. Die innerlijke strijd is moeilijk, maar ik ga erin mee en het gaat zoals het gaat.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD