Kimmel krijgt beloofd Thanksgivingmaal van Aniston

Door: DitjesDatjes
29-11-2019

Een jaar nadat Jimmy Kimmel in zijn show aan Jennifer Aniston suggereerde dat ze een Mexicaans gerecht voor hem zou maken komende Thanksgiving, is de Friends-actrice daar op ingegaan. Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze een schaal uit de oven haalt met het bijschrift: “Oké Jimmy Kimmel, hier zijn je f*%king Friendsgiving enchilada’s.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jennifer organiseert elk jaar een Thanksgivingdiner voor vrienden, een ‘Friendsgiving’ dus. In december van vorig jaar bespraken zij en Jimmy dat in zijn talkshow, waarbij hij liet weten dat ze altijd het eten maakt dat hij de volgende dag zelf serveert. “Mijn probleem met deze feestdag is dat ik op Thanksgiving ook veel kook – de standaard kalkoen, yams en zoete aardappel, alles. Maar op jouw feestje hebben we al die dingen ook, dus dan lijkt het net of ik de volgende dag mijn gasten de restjes voorschotel.”

De talkshowhost stelde daarbij voor dat de actrice dit jaar iets Mexicaans zou maken. Naast foto’s van de enchilada’s deelde Jennifer donderdag ook een video van het etentje de avond ervoor, waarin is te zien hoe Jimmy dubbel ligt als hij het gerecht ziet. “Eindelijk luistert er eens iemand naar me”, lacht hij in de clip.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD