Kinderen Charlène krijgen samen met klasgenoten les in het paleis

Kinderen Charlene krijgen met klasgenoten les in het paleis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jacques en Gabriella, de kinderen van Charlène en Albert, waren begin dit schooljaar enthousiast om naar school te gaan. Helaas moesten ze na twee maanden al afscheid nemen van hun klasgenoten, want ze krijgen les in het paleis. Waarom?

Albert en Charlène hebben besloten om voorzichtig te zijn en hun eigen ‘schoolbubbel’ te creëren in het paleis. Alleen voor enkele sporten, zoals zwemmen, gaan de kinderen naar school. Voor de rest krijgt de tweeling de lessen thuis.

Eigen leraren

Maar gelukkig hoeft de tweeling de lessen niet alleen te volgen. Vier andere klasgenoten, twee jongens en twee meisjes, krijgen samen met Jacques en Gabriella les in een grote kamer in het paleis. Er zijn zelfs leraren aanwezig waardoor ze de lessen niet virtueel hoeven te volgen, maar gewoon in persoon.

,,Samen met prinses Charlène hebben we de beslissing genomen om deze kamer aan te passen in een grotere kamer om plaats te bieden aan zes kinderen. Dit omdat we ons realiseerden dat de situatie zou voortduren”, aldus Albert in Paris Match. Wanneer de epidemiologische situatie beter wordt, zullen de kinderen gewoon weer volledig naar school gaan.

Tags

ALBERTCHARLENEPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck