Kinderen Harry en Meghan gewild als ‘playdate’

Kinderen Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De twee kinderen van Harry en Meghan zijn gewild als ‘playdate’. Goede vriendin Katharine McPhee onthulde dat haar vijf maanden oude zoon niet één, maar twee koninklijke vrienden zal hebben. ,,Die speelafspraakjes zijn een must in de toekomst.”

Speelafspraakjes een ‘must’

Meghan en Katherine zijn al jaren vriendinnen sinds ze buren zijn geweest in Montecito. Onlangs verwelkomde Katherine met haar echtgenoot David Foster zoontje Rennie, die nu vijf maanden oud is.

Voor Katherine zijn speelafspraakjes met de kinderen van Harry en Meghan heel belangrijk. ,,We zijn heel voorzichtig met alles wat er op dit moment gebeurt”, vertelt Katherine aan Amerikaanse media. Daarom speelt hun zoontje nog niet echt met andere kinderen. Maar speelafspraakjes met Archie en Lilibet zijn echt een ‘must’. ,,Die gaan er echt komen in de toekomst.”

Archie en Lilibet

Een speelmaatje voor Archie en Lilibet is net zo belangrijk als voor andere kinderen. Harry en Meghan waren dan ook enthousiast toen het nieuws van Katherine’s zwangerschap naar buiten kwam. Katherine en David zijn één van hun beste vrienden en ze hebben dan ook graag een speelmaatje voor hun kinderen die ze vertrouwen.

Archie is inmiddels twee jaar en Lilibet is bijna twee maanden oud. Onlangs is Lilibet toegevoegd op de officiële website van Buckingham Palace. Op de pagina over de troonopvolging is Lilibet te zien op de achtste plaats, valk onder haar broertje Archie.

Tags

HARRY EN MEGHANKINDERENMEGHAN MARKLEPRINS HARRYROYALSROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck