Kinderen Jan des Bouvrie tegenover elkaar in rechtbank

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Jan des Bouvrie overleed in 2020. Tot op de dag van vandaag kunnen zijn kinderen en weduwe Monique het niet eens worden over de erfenis. Maandag staan ze tegenover elkaar in de rechtbank.

Jan en Bo spannen een kort geding aan tegen hun halfbroer en -zus, Nicole en Jean-Marc. Jan en Bo zijn de kinderen van Jan en Monique. De twee oudste kinderen van Jan, Nicole en Jean-Marc, zouden beslag hebben gelegd op de villa van Monique in Naarden. De reactie van de twee jongste kinderen en hun moeder daarop was het aanspannen van een kortgeding.

Geen ruzie

Tegen LINDA. vertelt Nicole dat er absoluut geen sprake is van ruzie. „Ik heb gewoon nog contact met Bo en Jan. Er is geen sprake van ruzie. Gelukkig niet. We willen juist voorkomen dat het uitloopt op ruzie.” De erfenis van haar overleden vader was volgens haar goed geregeld, maar zegt ze: „Alles moet wel kloppen.” Jan zegt hierover tegen RTL Boulevard het volgende: „De afwikkeling van een nalatenschap zijn gewoon lange trajecten en soms ben je het dan niet met elkaar eens.”

Niet gewild

Deze rechtszaak is iets wat wijlen Jan des Bouvrie absoluut niet had gewild. „Hij heeft jarenlang de erfenis met ons besproken, dus het is heel vervelend dat het nu zo loopt”, zegt Nicole.

Tags

ERFENISJAN DES BOUVRIEMONIQUE DES BOUVRIERECHTSZAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck