Kinderen Kate Middleton mochten hun moeder niet bezoeken in ziekenhuis

Kinderen mochten hun moeder NIET bezoeken in het ziekenhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton lag na haar buikoperatie twee weken in het exclusieve privéziekenhuis The London Clinic. Al die tijd heeft ze geen bezoek gehad van haar kinderen George, Charlotte en Louis. Waarom?

Terwijl koning Charles open was over zijn prostaatproblemen, wordt er bij Kate Middleton met geen woord gerept over haar buikoperatie. De Windsors hebben alleen gedeeld dat de operatie van Kate niet kankergerelateerd is. 

‘In coma gebracht’

Eerder deze week kwam het Spaanse Caras met schokkende details over de operatie. Volgens een bron, die verbonden zou zijn aan het Britse koningshuis, werd Kate vanwege complicaties in een kunstmatige coma gebracht. Dit was niet alleen spannend voor prins William, maar ook voor hun drie kinderen George, Charlotte en Louis.

Geen bezoek van kinderen

Toch kwamen de kinderen niet bij hun moeder op bezoek. Volgens People mocht dit niet van het ziekenhuis, omdat kinderen op scholen meestal virussen of infecties oplopen die patiënten zouden kunnen infecteren. Deze strikte regel is voor niemand een uitzondering, ook niet voor de koninklijke familie.

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck