‘Kindje Meghan en Harry is al geboren’

Door: Tanja Brouwer
26-04-2019

Voor liefhebbers van het Britse koningshuis zijn het spannende dagen. Meghan Markle en prins Harry kunnen ieder moment voor het eerst ouders worden….of zijn ze dat al? Op verschillende Engelse nieuwssites wordt beweerd dat de kans bestaat dat Meghan al is bevallen!

Tekst gaat verder onder advertentie

Kraambezoek

Zo worden op de website express.co.uk een aantal aanwijzingen gevonden. Vijftien april postten Meghan en Harry op hun Instagram een bericht. Ze sloten de tekst af met: The Duke and Duchess (and Baby Sussex).
Ook de mensen die de afgelopen dagen rondom de woning van Meghan en Harry zijn gespot maken dat veel mensen denken dat de kleine er al is. Zo is de moeder van Meghan vorige week vanuit Amerika overgevlogen en werd een goede vriend van Meghan gezien bij hun woning. Kwam hij op kraambezoek?

Vogue

Men speculeert zoveel over de geboorte van het kindje, omdat Meghan heeft besloten met veel oude tradities van het Britse koningshuis te breken. Zo wil ze niet in hetzelfde ziekenhuis bevallen als leden van het koningshuis normaal doen en ook wil ze geen ‘trapscene’, waarbij zij en prins Harry de pasgeborene presenteren. Eerder liet ze weten helemaal geen mediacircus te willen maken van de geboorte en de kleine voor het eerst te tonen op de cover van Vogue.

Meer DenD