‘Kjeld woont samen met vriendin Joy (19)’

Door: Tanja Brouwer
10-04-2019

Kjeld  Nuis heeft een scheve schaats gereden. Toen hij nog een relatie met Jill had, die tevens de moeder van zijn zoontje is, viel hij op de 19-jarige Joy Beune. De 29-jarige werd direct door Jill op straat gezet, maar lang hoefde hij niet in een hotel te wonen. Inmiddels huurt hij een woning in Heerenveen…waar hij niet alleen woont!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vertrouwen

,,Ik zie dat meisje hier heel vaak. Zij is er alleen niet op de dagen dat hij zijn zoontje heeft, volgens mij. Dan zie ik hem alleen met die kleine gezellig rondbanjeren”, zegt een buurtgenoot van Kjeld tegen weekblad Weekend. De kans dat Jill en Kjeld nog samen komen is erg klein, zegt een insider tegen Weekend: ,,Dan had hij er wel voor gekozen om even alleen te blijven en alles rustig te overdenken. Maar hij heeft zich direct in iets nieuws gestort. Dat duidt er niet op dat hij aan het proberen is het vertrouwen van Jill terug te winnen.”

Brecht

Kjeld en Jill waren vijf jaar samen. Ze leken erg gelukkig samen. In 2018 beweerde Kjeld nog dat de reden van zijn succes Jill is, want zij steunde hem altijd. Helaas betrapte Jill hem niet veel later op vreemdgaan.
Het is niet de eerste keer dat Kjeld iemand bedroog. Hij heeft namelijk een relatie gehad met Brecht, de zus van Sven Kramer en heeft ook haar laten zitten. Destijds werd hij stapelverliefd op Jill, die hij ontmoette op een feest.

Meer DenD