Kledinglijn Maxime nu al in sale

Maxime Meiland
Door: Lies Jansen
27-07-2020

Er stroomde behoorlijk wat kritiek op de kledinglijn van Maxime Meiland binnen, nadat volgers bijna identieke replica’s vonden op de Chinese webwinkel AliExpress. De lancering van ‘Monciel’ was precies een maand geleden. Toch gaat de kledinglijn nu al in de uitverkoop.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Big Summer Sale’

De uitverkoop die nu al van start gaat kent wel vijftig procent korting. Het management van Maxime laat weten dat het draait het om een ‘gewone’ sale, aldus Shownieuws. Deze gaat ook van start bij vele andere winkels rondom deze tijd.

Kleding inderdaad zelfde als AliExpress?

Eerder schreven we over de hevige kritiek die Maxime ontving voor haar kledinglijn ‘Monciel’. Haar kleding leek namelijk enorm op veel goedkopere kleding van AliExpres. Maxime vertelde eerlijk dat het inderdaad dezelfde kleding is, maar dat er wel kleine aanpassingen aan zijn gedaan. Maxime begon haar collectie met een fabriek die werkt met een ‘basis-kledinglijn’. Deze kan je kiezen en vervolgens voorzien van enkele aanpassingen. 

Nieuwe collectie

Maxime vertelde in een video: ,,Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen, maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik. Maar na dat gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een hele nieuwe lijn ontworpen.

Meer DenD