Kleine Dré niet bij Holland Zingt Hazes: ‘Door ruzie Rachel en Monique’

Kleine Dré niet welkom bij concert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was een gezellige boel bij Holland Zingt Hazes afgelopen weekend. Maar terwijl alle kleinkinderen, nichtjes en neefjes mochten komen, zat kleine Dré samen met zijn moeder op de bank. Hij kon namelijk niet komen door de ruzie tussen Monique en Rachel.

De concertenreeks van Holland Zingt Hazes ging afgelopen weekend van start. En hoewel het om zijn opa draait, moest kleine Dré thuisblijven.

Kleine Dré weer de dupe

En dat terwijl zijn neefje Fender wel mocht komen. Roxeanne Hazes deelde afgelopen weekend beelden van haar zoontje die samen met de dochter van Djarno Hofland het erg naar zijn zin had.

Waarom was kleine Dré er niet? ,,Monique wil hem niet meegeven aan André, zonder dat ze er zelf bij is”, meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. Maar Monique, die nog altijd ruzie heeft met Rachel, was absoluut niet welkom. ,,Dat is weer lekker sneu voor dit jochie, die wederom de dupe is van de kinderachtige ruzie tussen deze twee.”

Geen contact met Rachel

Door de ruzie ziet kleine Dré zijn oma ook nooit. Eerder liet Rachel weten ‘hartenpijn’ te hebben omdat ze haar kleinzoon mist. Ze stuurt hem geregeld cadeautjes maar die worden direct weer teruggestuurd door Monique. ,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden”, liet Rachel weten in weekblad Story. ,,Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZES JUNIORHAZESHOLLAND ZINGT HAZESMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck