Kliniek Roy Donders gesloten: werkte zonder papieren

Roy D heeft illegale kliniek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy Donders heeft een cosmetische kliniek aan huis en zet zelf fillers en andere injecties bij zijn cliënten. En dat is verboden, want de realityster is geen arts. Inmiddels is zijn website uit de lucht.

Roy Donders heeft een eigen kliniek in zijn woning: Kliniek Donders. In het begin werkte de kliniek samen met cosmetisch arts Pascal Gyselinck, maar die heeft aan Omroep Brabant laten weten dat hij niet meer verbonden is aan de kliniek. Maar in plaats van een andere arts te zoeken, ging Roy zélf aan de slag als ‘arts’.

Verboden

Twee redacteuren van Omroep Brabant meldden zich als ‘klant’ bij de kliniek en werden geholpen door Roy zelf. En dat is verboden, aangezien alleen opgeleide artsen die prikken mogen zetten. In een reactie liet Roy weten daar niet van op de hoogte te zijn: ,,Anders zou ik het niet doen.”

Kliniek gesloten

Inmiddels heeft Roy de stekker uit zijn kliniek getrokken en sinds gisteren is zijn website offline. ‘Wegens het veranderen van onze behandelingen is onze site tijdelijk offline’, valt er op de website te lezen. Later deze week komt Roy met een uitgebreid statement op zijn YouTubekanaal. 

Aanzoek

Onlangs liet Roy weten dat hij en Michelle toe zijn aan de volgende stap in hun relatie. ,,Een huwelijk sluit ik niet uit, maar ik heb Michelle nog niet gevraagd”, zei Roy in gesprek met weekblad Party. Maar dat aanzoek zit er wel aan te komen, vervolgt hij. ,,We weten allebei van elkaar dat we willen trouwen, maar wanneer… Dat gaan we zien.”

Tags

ROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck