Koen Kardashian krijgt doodsbedreigingen door Yvonne Coldeweijer

Doodsbedreigingen door Yvonne Coldeweijer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koen Pieter van Dijk, voorheen beter bekend als Koen Kardashian, wordt met de dood bedreigd nadat Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal een oud filmpje van hem heeft uitgelekt. ,,Yvonne weet inmiddels dat de roddel onjuist is, maar heeft niet gerectificeerd”, aldus Koen.

De juicekoningin deelde vorige week een filmpje van Koen waarbij ze schreef dat hij een peperduur horloge heeft gestolen. Koen is woest; volgens hem is de roddel helemaal niet waar. ,,Vorige week ben ik beschuldigd van het drogeren en bestelen van een persoon. Dit is een leugen en hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie”, begint Koen zijn verhaal op Instagram. ,,Bij deze leugen werd tevens een foto en video gedeeld die als ‘steunbewijs’ moesten dienen.”

Doodsbedreigingen

In het filmpje is te zien dat hij samen met een andere man van de kaart is na het gebruiken van verslavende middelen. ,,Op het beeldmateriaal dat gedeeld is ben ik niet trots, maar dit was wel bij mij bekend. De video is namelijk uit 2020 en niet van 3 weken geleden zoals gecommuniceerd werd op bepaalde kanalen”, legt hij uit. Koen noemt het ‘vreselijk’ dat deze onwaarheden over hem verspreid worden. ,,Uiteraard sta ik hierboven en laat ik me niet gek maken. Helaas gaan dit soort leugens wel hand in hand met doodsbedreigingen aan mijn adres.”

Slapeloze nachten

Koen baalt dat Yvonne de ‘gruwelijke’ roddel niet heeft gerectificeerd. ,,Het idee dat sommige mensen dit geloven geeft mij slapeloze nachten. Yvonne weet inmiddels dat de roddel over mij onjuist is, maar heeft niet gerectificeerd. Dus bij deze.” In de volgende story laat Koen zien dat hij een bericht heeft gestuurd naar Donnie, de man die beweert dat zijn horloge is gestolen, maar wacht tot op heden nog op een reactie. 

Reactie Yvonne

Yvonne is op de hoogte van de aangifte die Koen tegen haar heeft gedaan. ,,Ik heb iets gedeeld wat vrij aannemelijk is gemaakt door Donnie zelf. Dit kan ik ook aantonen”, schrijft ze op Instagram. ,,Vandaag heeft Koen er nog een luchtige post over gemaakt op TikTok, dus er wordt ook door Koen continu aandacht gevraagd met als doel in de media te verschijnen.”

Volgens Yvonne heeft ze zich laten gebruiken. ,,Ik heb me laten gebruiken in een persoonlijke vete tussen Donnie en Koen. Ik had me hier beter van kunnen distantiëren. Excuses richting Koen.”

Tags

AANGIFTEDOODSBEDREIGINGENJUICEKOEN KARDASHIANYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie