Komt Oh Oh Cherso terug? ‘Met nieuwe Barbie’

Komt Barbie terug?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, werd bekend door haar deelname aan het populaire programma Oh Oh Cherso. Nu, jaren later, zou er een nieuw seizoen in de maak zijn mét een nieuwe Barbie.

Dat er een nieuw seizoen van Oh Oh Cherso binnenkort op televisie verschijnt, gaat al even rond. Vorige maand kreeg juicekanaal Realityfbi al verschillende berichten binnen waarin een oproep werd gedaan voor deelnemers. ,,Zou om een nieuwe Oh Oh Cherso type programma kunnen gaan”, meldde het kanaal op Instagram.

Oh Oh Cherso

Ene Lianne heeft naar eigen zeggen een oproep gekregen om mee te doen aan het programma. In een livesessie op TikTok maakte ze bekend dat er een nieuw seizoen van Oh Oh Cherso in de maak is en dat zij gevraagd is om mee te doen. ,,Barbie 2.0”, zo noemde ze zichzelf in de livesessie. Volgens haar vinden de opnames in augustus en september plaats.

‘Barbie’ niet blij met onthulling

Hoewel Lianne zelf op TikTok bekendmaakte mee te doen, was het niet haar bedoeling om het uit te lekken. Ze is dan ook absoluut niet blij dat juicekanaal Realityfbi haar onthulling heeft gedeeld. ,,Ja, eigen schuld dat ik het zeg, maar als je het erop laat staan ga ik waarschijnlijk niet meer meedoen”, schrijft Lianne in een bericht aan het juicekanaal.

Oh Oh Cherso

Oh Oh Cherso werd in 2010 uitgezonden en de serie volgde een aantal weken het leven van een aantal Haagse jongeren die hun zomer doorbrachten in Chersonissos. Door de serie kennen we Bibi Breijman, die nu samen is met Waylon, en Samantha de Jong.

Samantha de Jong

Rond Samantha, die nu nog de bijnaam ‘Barbie’ heeft, is het al een tijdje stil. Vorig jaar kwam naar buiten dat ze in een Haags bordeel werkte en in december maakte ze bekend dat ze een account heeft aangemaakt op OnlyFans. Van haar ‘fans’ vroeg ze hoge bedragen, namelijk een maandbedrag van maar liefst vijftienhonderd euro. Of ze nog steeds zulke hoge bedragen vraagt is niet duidelijk.

Tags

BARBIESAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck