Koning Charles onthult details over chemotherapie

Charles deelt details over zijn chemo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Charles heeft details onthuld over zijn kankerbehandeling. In februari maakte hij de diagnose al bekend, maar nu vertelt hij voor het eerst over het verlies van zijn smaak tijdens de chemotherapie.

Koning Charles heeft tijdens zijn bezoek aan het Army Flying Museum in Hampshire gesproken over zijn strijd tegen kanker. In het museum sprak Charles met de Britse legerveteraan Aaron Mapplebeck, die het afgelopen jaar tegen teelbalkanker heeft gevochten en daarvoor chemotherapie moest ondergaan.

Details

Toen Mapplebeck liet weten dat hij tijdens het ondergaan van chemotherapie zijn smaak verloor, deed Charles een boekje open over zijn eigen gezondheidssituatie en vertelde dat dit hem ook is overkomen.

Harry

Charles arriveerde per helikopter in Hampshire en droeg daar een rol over aan prins William die eigenlijk was weggelegd voor Harry. Dat William die rol kreeg hoorde Harry vorige week, op het moment dat hij in Engeland was. Uren daarvoor werd Harry ook al vernederd door zijn vader. Harry wilde een bezoekje brengen aan zijn vader, maar Charles zei dat dit niet kon vanwege zijn drukke schema. En dat terwijl vader en zoon slechts vijf kilometer van elkaar verwijderd waren.

Timing

,,Timing is alles”, vertelde een koninklijke insider aan Dailymail. Een andere bron zei dat Harry het besluit van zijn vader als een ‘afkeuring’ ziet. Harry en Charles zagen elkaar voor het laatst in februari, toen Harry net te horen kreeg dat zijn vader aan kanker lijdt.

Tags

KONING CHARLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck