Koning Charles trekt zich terug, vrouw Camilla niet welkom

Charles trekt zich terug zonder Camilla
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Koning Charles blijft op de achtergrond vandaag. Hij zou zich sinds woensdag terugtrekken in Highgrove House, zijn privé-residente, zo’n 170 km van Londen. Opmerkelijk is dat koningin-gemalin Camilla daar niet welkom is…

Charles heeft zijn vrouw Camilla afgezet in haar herenhuis In Wiltshire. Zo kan de nieuwe monarch 24 uur lang nadenken tijdens het hectische schema van gebeurtenissen voorafgaand aan de begrafenis van zijn moeder op maandag.

Besloten dag

Er wordt aangenomen dat het de eerste keer is dat de koning en koningin-gemalin zijn teruggekeerd naar hun landgoederen in Wiltshire en Gloucestershire sinds hun reis naar Balmoral Castle op donderdag uren voor de dood van de koningin. De koning zal naar verwachting een besloten dag van bezinning hebben na de gedenkwaardige periode waarin hij monarch werd. Donderdag zal hij naar verwachting geen openbare evenementen bijwonen.

De vrije dag van openbare plichten heeft altijd deel uitgemaakt van de London Bridge-operatie – het gedetailleerde plan in het geval van het overlijden van de koningin.

Tags

CAMILLACHARLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck