Koningin Máxima draagt jurk van nog geen €50!

Maxima
Door: DitjesenDatjes
29-05-2020

Vaak draagt koningin Máxima de creatiefste creaties van exclusieve designers. Maar zo af en toe laat ze zien dat ook de normale confectieketens stijlvolle en chique kleren in de verkoop hebben. Máxima verscheen namelijk deze week in een jurk van nog geen 50 euro!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ander printje

Tijdens een werkbezoek aan het OLVG droeg Máxima een bruine jurk met pofmouwen van….H&M! De jurk is te koop voor 49.99 euro! Precies dezelfde jurk als de koningin aanheeft is inmiddels uitverkocht, maar hetzelfde model maar dan met een printje is nog volop verkrijgbaar! Uiteraard heeft de koningin haar outfit wel wat opgeleukt met een brede zwarte riem, een horloge en een paar grote oorringen.

Oorbellen

Wie erbij wil lopen als onze koningin moet er snel bijzijn. Vaak zijn de betaalbare kledingstukken die leden van het koningshuis dragen zo uitverkocht. Zo droeg prinses Amalia op Koningsdag opvallende zilveren oorbellen in de vorm van hartjes. Die waren te koop in een klein Amsterdams sieradenwinkeltje die een deel van de opbrengsten geven aan vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Vlak nadat bekend werd waar de oorbellen in de schappen lagen, waren ze uitverkocht.

Meer DenD