Koningin Máxima draagt mondkapje op werkbezoek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Koningin Máxima werkt niet zoals veel Nederlanders thuis, maar gaat nog gewoon op pad. Toch neemt ook zij maatregelen, want niet alleen probeert ze anderhalve meter afstand te nemen, ook doet ze een mondkapje op.

Ontwikkelaar beademingssysteem

Donderdagmiddag was Máxima op bezoek bij het technologiebedrijf Demcon in Enschede, waar ze beademingssystemen produceren. Dat bedrijf heeft een systeem ontwikkeld dat geschikt is voor het beademen van coronapatiënten op de intensive care. De Koningin ging in gesprek met de ontwikkelaar van het apparaat en met medewerkers van het bedrijf. Het hele bezoek hield koningin Máxima het mondkapje op en ook haar gesprekspartners droegen er een.

Klappen voor de zorg

Het koningspaar probeert zich via telefoongesprekken en bezoeken aan bedrijven te informeren over de corona-uitbraak en de gevolgen daarvan. Al meerdere keren hebben ze hun waardering uitgesproken voor alle Nederlanders die actief helpen in de strijd tegen het virus. Zo stonden ze samen met hun drie dochters in maart te klappen voor al het zorgpersoneel.

Tags

KONINGKONINGINMAXIMAMONDKAPJEWERKBEZOEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck