Koninklijke scheiding wordt een feit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Al langer gaan de geruchten, maar er is daadwerkelijk een koninklijke scheiding ophanden! De “Fab Four”, zoals de Koninklijke Stichting van prins Harry en Meghan Markle enerzijds en prins William en Kate Middleton anderzijds heet, wordt daadwerkelijk opgedeeld. Beide koppels willen zich concentreren op hun eigen liefdadigheidsinstellingen.

Bevestigd

De hertog en hertogin van Sussex (Harry en Meghan) hebben bevestigd dat ze de “Royal Foundation” verlaten en hun eigen stichting gaan oprichten. William en Kate blijven wél bij de oorspronkelijke liefdadigheidsinstelling, die later dit jaar omgedoopt zal worden tot de Koninklijke Stichting van de hertog en hertogin van Cambridge.

Opgedeeld

Een royal-redacteur van de Daily Mirror vertelt: ,,De Sussexes slaan een andere richting in dan de Cambridges. Dit heeft er vooral mee te maken dat prins William bereid is prins van Wales en Koning te zijn. Ik kan bevestigen dat de Royal Foundation, die in 2009 werd opgericht, gaat wordt opgedeeld.”

Deze splitsing werd vanmiddag bekend gemaakt: een dag nadat William en Harry de curatoren hadden ontmoet om alle regelingen af ​​te ronden.

Rollen

Volgens een andere royal-expert, Russel Myers, zorgden de verschillende rollen die prins William en prins Harry binnen de koninklijke familie vervulden ervoor dat de beslissing om hun eigen weg te gaan werd genomen.

Tags

KATE MIDDLETONMEGHANMEGHAN MARKLEMIDDLETONPRINCE HARRYPRINCE WILLIAMROYAL FAMILY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck