Koopt déze BN’er de villa van Patty Brard?

Koopt déze BN'er de villa van Patty?
Door: Charlotte Wijnen
03-06-2022

Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver hebben hun prachtige villa in de verkoop gezet. En laat een andere BN’er nou net een afspraak hebben staan bij dezelfde makelaar voor een bezichtiging…

Patty liet woensdag al weten dat de woning in de verkoop zou komen, maar gisteren kwam het pas officieel in de verkoop. Het optrekje staat te koop voor een vraagprijs van 2,25 miljoen euro.

‘Déze BN’er heeft interesse’

De woning is van alle luxe voorzien: een enorme badkamer, ruime woonkamer, luxe keuken en als kers op de taart een prachtig zwembad. Patty vraagt er een hoop geld voor, maar hoogstwaarschijnlijk zullen genoeg bieders zich melden.

Volgens showbizzkanaal Realityfbi heeft Stephanie Tency interesse in de woning van Patty en zou snel haar slag hebben geslagen. In een mail die het kanaal deelt staat dat Stephanie een bezichtiging heeft aangevraagd bij dezelfde makelaar. ,,Heb zo’n flauw vermoeden dat het huis van Patty binnenkort van Stephanie is”, schrijft het kanaal in Instagram Stories. Zal Stephanie binnenkort de eigenaar zijn van deze prachtige woning?

Meer DenD