Koos nog weken in ziekenhuis

Door: DitjesDatjes
29-08-2018

Koos Alberts moet nog zeker twee weken in het ziekenhuis blijven. Bij de 71-jarige zanger is de blaas verwijderd nadat in juli kanker werd ontdekt. Naar omstandigheden gaat het goed met hem, schrijft zijn dochter Christa in haar column in de Privé.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

levenslucht

“Papa is in goede handen. We hopen natuurlijk het beste voor hem, maar kijken ook nuchter tegen de zaken aan. Je moet met z’n allen door, hoe naar het ook is op dit moment”, aldus Christa die rekening houdt met alle omstandigheden. “Je houdt, of je wil of niet, toch rekening met het ergste. Wat ellende betreft heeft mijn vader al heel wat meegemaakt, zoals iedereen weet. Hij heeft zich er altijd uitgevochten, niet door doemdenken, maar met een enorme levenslust en kracht.”

Koos ligt in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam. De komende dagen hoort hij de eerste uitslagen van de onderzoeken.

In juli annuleerde Koos vanwege zijn ziekte al zijn optredens tot en met september. Zijn woordvoerder liet destijds weten dat als daarna alles weer goed met hem gaat, hij weer wil optreden.

 

 

Meer DenD