Kopieert nieuwe vriendin André keer op keer Monique?

Sarah van Soelen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Is het toeval of steekt de nieuwe vriendin van André Hazes de draak met Monique Westenberg. Het is nu meermaals voorgekomen dat de ex-verloofde van Dré iets publiceert op Instagram en Sarah niet veel later hetzelfde draagt en/of doet.

Opmerkelijk

De toevalligheden beginnen enkele Instagramleden nu op te vallen. Ook nu is het weer raak. Monique Westenberg verfde een week geleden haar haar in meer donkere tinten. Toeval wil dat Sarah van Soelen nu ook in de kappersstoel zit voor meer donkere lokken. Tevens droeg Sarah een soortgelijke blouse als Monique. André maakte zowel Monique als Sarah belachelijk om de betreffende blouse. Ook feliciteerden de vrouwen op exact dezelfde wijze de neef van André. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Sarah deelt sneer uit aan Monique

Maar bij de bovenstaande drie toevalligheden bleef het niet. In april schreven we over een sneer die Sarah uitdeelde aan Monique. In Monique haar Instagramverhaal publiceerde de ex-verloofde een foto van haar en haar zoontje. Op de foto is te zien dat Monique een bepaald rood jack draagt, met een opvallend motief en een specifieke tekst op de achterkant. En ja hoor… Niet veel later publiceert Sarah een foto met hetzelfde jack. 

Het viel enkele volgers al op dat de vrouwen erg op elkaar lijken. Zo blijkt ook uit de twee onderstaande foto’s. 

Tags

ANDRÉANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGSARAHSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck