‘Koppel weggestuurd van Temptation Island’

Temptation Island
Door: Rebecca Looijen
02-03-2020

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is pas net begonnen, maar de geruchtenmolen draait alweer overuren. Zo zou een van de stelletjes nog tijdens de opnames naar huis zijn gestuurd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mobiele telefoon meegesmokkeld

Het koppel zou namelijk een regel overtreden hebben. Dat weet ‘Team Tampa’, een social media account dat zich volledig bezighoudt met alle roddels en geruchten rondom Temptation Island. Gianni en Melissa zouden allebei een mobiele telefoon hebben meegesmokkeld.

View this post on Instagram

Het smokkelkoppel!

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

En dat mag niet! Het idee van deze ‘relatietest’ is dat de stelletjes twee weken lang gescheiden van elkaar leven, in een villa vol met vrijgezelle verleiders. Tussentijds krijgen ze beelden van elkaar te zien, maar contact is tijdens de opnames niet mogelijk.

Nieuw stel

Door een mobiele telefoon mee te nemen, spelen de twee dus eigenlijk vals. Het lijkt erop dat later in het seizoen een nieuw stel verwelkomd gaat worden: Zach en Simone. RTL wil niet inhoudelijk ingaan op de geruchten, laten zij weten aan Telegraaf.

View this post on Instagram

Koppel nummer 3.

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

Eerder gingen er al geruchten dat er dit jaar weer vijf stellen meedoen. Het is niet de eerste keer dat een stel eerder afhaakt. Vorig jaar vertrokken Channah en Quentin middenin het seizoen. Channah maakte toen bekend zwanger te zijn.

Het was nog maar de vraag of het nieuwe seizoen uitgezonden zou worden. Eind vorig jaar werd een soortgelijk programma, De Villa, vroegtijdig van de buis gehaald vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Guilty pleasure programma’s werden daarom tijdelijk verbannen. Na onderzoek werd besloten dat dit seizoen van Temptation Island gewoon uitgezonden zou worden.

Meer DenD