Koppelen Sarah van Soelen aan nieuwe man mislukt

Koppelen Sarah aan Vinny MISLUKT
Door: Charlotte Wijnen
11-01-2022

Sarah van Soelen zou alweer gekoppeld worden aan een nieuwe man. Maar na de veelbesproken breuk met André Hazes is ze daar blijkbaar nog niet aan toe…

Sarah is nog maar net vrijgezel en lijkt zich prima te vermaken. Toch vinden de dames van haar werk bij Chica’s Mode het alweer tijd worden voor een nieuwe man. Eén van de dames achter het bedrijf heeft haar zoon proberen te koppelen aan Sarah.

Draait het om de bekendheid?

Het zou gaan om Vinny Truvnev, zo meldt showbizzkanaal RealityFbi in Instagram Stories. Vinny blijkt de zoon te zijn van één van de eigenaressen van Chica’s Mode. De kledingzaak wordt gerund door de zussen Winny en Alice.

Om welke zus het gaat is niet duidelijk, maar Sarah kan met beide dames goed opschieten. Op haar Instagram is te zien dat ze veel met de eigenaressen optrekt en onlangs waren ze met zijn drieën nog in Madrid.

Maar vermoedelijk zouden de zussen Sarah niet alleen als schoondochter willen omdat ze goed met haar overweg kunnen, maar ook voor haar bekendheid. Wanneer Sarah gekoppeld wordt aan Vinny, zou het kunnen zorgen voor meer klanten bij de kledingzaak.

Niet geïnteresseerd

RealityFbi meldt dat Sarah de boot laat afweten en dat daarom de koppeling met Vinny is mislukt. Maar volgens geruchten zou ook Vinny geen relatie met Sarah willen. Er gaan op internet namelijk geruchten rond dat Vinny op mannen zou vallen en daarom niet geïnteresseerd is in Sarah.

Meer DenD