‘Kopzorgen’ voor prins Harry: haarverlies door alle stress

Harige Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en prins William zijn beiden niet gezegend met een dikke bos haar. En hoewel het even leek dat prins Harry wel aan de vloek van kaalheid kon ontsnappen, begint hij nu toch steeds kaler te worden…

Kale plek wordt steeds erger

Wat opvallend is, is dat zijn bos haar steeds dunner is geworden sinds hij naar Californië is verhuisd met zijn vrouw Meghan.

,,Het lijkt erop dat Harry door de stress van de familievete zijn haren eruit heeft getrokken!”, aldus een insider van het paleis tegen Amerikaans tabloid The National Enquirer. ,,Zijn kale plek is verdubbeld en wordt steeds erger.”

Stress?

Stress is volgens Britse cosmetisch chirurg Asim Shahmalak een grote factor bij haaruitval. Naast de familievete, speelt het vaderschap ook een grote rol. ,,Het vaderschap is zeker niet goed geweest voor prins Harry’s haar. De strijd om zijn koninklijke plichten te combineren met het huwelijk, kan een reden zijn waarom zijn haar steeds dunner wordt”, aldus de chirurg.

‘Meghan is geobsedeerd’

Maar Harry en William erfden ook het ‘kaalheidsgen’. Prins Charles heeft het gen doorgegeven aan beide zonen. ,,Harry’s haaruitval nam langzamer af, maar hij haalt William snel in”, vertelt Shahmalak. En zonder haartransplantatie zal hij kaal zijn als hij vijftig jaar is, voorspelt hij.

Dat Harry onderdruk wordt gezet door Meghan, zal ook niet helpen. ,,Ze is geobsedeerd door uiterlijk”, vertelde de insider tegen het Amerikaanse tabloid. Harry zal van Meghan dus vast snel een haartransplantatie moeten ondergaan…

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYPRINS WILLIAMROYALSROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck