Kortere zomervakantie voor de Oranjes?

Oranjes maar tot 26 juli in Griekenland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane is de zomervakantie al begonnen. Maar volgens Spaanse media blijven de Oranjes dit jaar niet lang in Griekenland.

Het regeringstoestel van Nederland is vanmiddag geland in Athene. Willem-Alexander houdt doorgaans de vakantiebestemming van zijn gezin geheim, maar inmiddels weten we wel wat hun favoriete plek is: het Griekse eiland Peleponesos, waar ze een prachtige villa hebben.

Griekse vakantie

Voor zo’n 4,5 miljoen kochten Máxima en Willem-Alexander in 2012 hun villa, die over twee zwembaden, een privéstrand en een haven beschikt. Alexia liet tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie weten dat zij en haar zussen Amalia en Ariane ook deze vakantie van de partij zijn.

,,Het is echt heel gezellig met mijn ouders op vakantie, het blijft heel gezellig”, zei Alexia afgelopen juni. ,,En omdat iedereen van de hele familie ook overal zit, het hele jaar door, is het wel fijn om even met z’n allen een beetje zomer te vieren.”

Olympische Spelen

Maar waar het koninklijk gezin normaliter de hele zomer in Griekenland verblijven, zijn ze er volgens Spaanse media dit jaar maar een aantal weken. ,,Omdat ze van plan zijn de Olympische Spelen in Parijs bij te wonen”, schrijft de Spaanse krant Vanitatis/El Confidencial.

De Oranjes zijn niet de enige royals die de Olympische Spelen zouden bijwonen. Ook de Deense koninklijke familie zou eind deze maand naar Parijs vertrekken.

Tags

MAXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck