Krijgt zaak Lil’ Kleine een staartje?

Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Een mogelijke ruzie tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine liep uit tot een drama. De rapper werd gearresteerd, maar is inmiddels alweer op vrije voeten. De zaak lijkt mogelijk toch een staartje te krijgen...

‘Klonken er even later rare geluiden’

In YouTube-serie ‘Open Kaart’ vertelde de verloofde van Lil’ Kleine al over hun temperamentvolle karakters. Dit zorgt volgens Jaimie voor hele lage dieptepunten en hoge hoogtepunten. Heeft het stel met dit drama een dieptepunt bereikt? Een ooggetuige vertelt aan Shownieuws dat Jaimie rond half 12 bij de receptie om een taxi zou hebben gevraagd, waarna half 2 ’s nachts de politie arriveerde.

,,Na een tijdje klopten ze op een van de deuren en deed een vrouw open. Zij vertelde de politie dat ze Lil’ Kleine niet kende, maar dat ze het aan haar kamergenoten zou vragen”, aldus de getuige. ,,Vervolgens sloot ze de deur en klonken er even later rare geluiden. Toen er opnieuw op de deur werd geklopt en de vrouw na 1 minuut niet opendeed, forceerde de politie de deur”, legt de ooggetuige uit.

Kleine stond te trillen op zijn benen

Volgens de ooggetuige verstopten enkele hotelgasten zich in de kamers voor de politie, in verband met illegale feestjes. Uiteindelijk vond de politie de rapper in een van de kamers. Tijdens de aanhouding zou Kleine geen grote mond hebben gehad.

,,Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen. Voor ze hem zijn handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden”, aldus de ooggetuige. 

Geseponeerd of onderzoek?

De rapper die een nacht in de cel heeft doorgebracht, is inmiddels weer op vrije voeten. Of de zaak is geseponeerd, of er juist nog een onderzoek gaande is, is onduidelijk. De Nederlandse advocaat heeft het seponeren nog niet kunnen bevestigen, aldus Shownieuws. 

Vooral Kleine en Vaes

Jaimie zou gewond en bebloed de lobby van het hotel zijn in gerend. Het stel verbleef op party-eiland Ibiza. De kleding van Jaimie zou zijn gescheurd en de hotelkamer vernield. Het management van de rapper, NAMAM, heeft laten weten dat er inderdaad een voorval is geweest. ,,Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat”, aldus het management aan Shownieuws. 

Opnames realitysoap wederom stilgelegd

De opnames van de reality-serie over het leven van Jaimie Vaes zijn wederom stilgelegd. Inmiddels begon deze serie aan een tweede seizoen. Het eerste seizoen werd eveneens eerder stilgelegd. 

Tags

JAIMIEJAIMIE VAESJORIKJORIK SCHOLTENKLEINELILLIL' KLEINELIL'KLEINESCHOLTENVAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck