Kritiek op comeback-show André Hazes tijdens festival Amsterdamse Zomer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het optreden van André Hazes op festival De Amsterdamse Zomer liep niet geheel vlekkeloos, dat meldt juicekanaal Reality FBI op Instagram.

“En hij zei… even helemaal niks meer”, schrijft het juicekanaal bij een video op te horen is hoe André Hazes midden in zijn hit ‘Leef’ stopt met zingen. Er bleek iets mis te zijn met het geluid.

Klachten

Naar aanleiding van het Instagram bericht van Reality FBI kreeg het kanaal veel klachten binnen van aanwezigen op het festival. “Het duet met Willeke Alberti liep ook helemaal mis. De microfoon van Willeke stond uit. En tijdens het optreden riep André dat hij al nummers moest skippen. Hij begon om 22:55 uur en stopte om 23:10 uur na drie liedjes”, stuurt iemand die bij de show aanwezig was.

Maar vooral het abrupte stoppen midden in zijn nummer ‘Leef’ is niet goed gevallen bij de bezoekers. Het bleek ook het laatste nummer te zijn voordat hij het podium weer verliet. Vooral op de organisatie van het festival zelf is veel kritiek. “We kwamen ook echt voor André Hazes en dan moet je zo je come back maken, echt sneu voor hem zo’n einde”, reageert iemand.

‘Waardeloos einde’

“Wat was dit voor waardeloos einde??? Laat die Hazes dan in ieder geval zijn nummer afmaken, typisch Nederland weer met die kuuregels. in wat voor land leven we inmiddels zeg”, zegt een geïrriteerde festivalganger.

“Dat je ondanks er een artiest uitvalt uitloopt is voor het publiek een feestje maar om op deze respectloze manier een artiest af te kappen is zwaar onprofessioneel en dan juist bij de persoon die een nieuwe start wil maken”, vindt een andere bezoeker.

De Amsterdamse Zomer is een tweedaags festival. Het is voor de bezoekers te hopen dat de stroom en het geluid het vanavond weer goed doet. Onder andere Tino Martin, OG3NE, Jan Smit, Zoë Tauran en Rolf Sanches staan dit jaar op het programma.

Tags

ANDRÉ HAZESCOMEBACKDE AMSTERDAMSE ZOMERFESTIVALOPTREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck