Kritiek op John Williams in Help Mijn Man is Klusser: ‘Hij stookt de boel op’

Veel kritiek op 'gescript' programma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John Williams helpt in zijn programma ‘Help Mijn Man is Klusser’ niet alleen met het opknappen van bouwvallen, ook lijkt hij onderhand een relatietherapeut te zijn. Niet iedereen vat dat positief op. ,,John Williams is een kampioen in stoken”, luidt het op Twitter.

,,Ik hou het zo niet meer vol”, zei Ludy vorige week in Help Mijn Man is Klusser. Samen met haar man Jeroen en de kinderen woont ze in een bouwval. Het is zelfs zó erg dat het hele gezin op één kamer moet slapen. Geen wonder dat de relatie van Ludy en Jeroen in een sleur is geraakt.

‘Kampioen stoken’

Terwijl het klusteam van Help Mijn Man is Klusser bezig is met het opknappen van de woning, gaat John Williams met het stel om de tafel om te praten over de relatie. De aanpak van John wordt niet door iedereen gewaardeerd. Sterker nog: sommige kijkers zijn van mening dat John de relatieproblemen alleen maar érger maakt. ,,Leuk programma dat Help Mijn Man is Klusser, maar die John Williams is een kampioen in stoken”, schrijft een kijker op Twitter.

‘Hij is geen hulpverlener’

Marcel van Roosmalen vraagt zich zelfs af of John het format van het programma eigenlijk wel begrijpt. ,,Weet hij wel dat hij alleen maar een tv-programma maakt en dat hij geen hulpverlener is?”, zei hij gisteren in Media Inside. Hij vindt dat John vooral druk is met het benoemen van de ‘pijnpunten’ in de relatie en te veel aanwezig is in het programma.

Tags

HELP MIJN MAN IS KLUSSERJOHN WILLIAMSMARCEL VAN ROOSMALEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck