Kritische Cornald Maas geveld door corona

Cornald Maas geveld door corona
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Cornald Maas is een groot criticaster van het kabinetsbeleid met betrekking tot corona en de cultuursector. Nu moet hij die strijd even staken. Cornald is geveld door… corona.  

Cornald Maas heeft corona. Maas heeft onlangs zes sneltests gedaan die aangaven dat hij geen corona had. Maar nu is hij ‘tot niks in staat’. Hij laat weten: ,,Ondanks twee vaccinaties, ‘n booster (week geleden) en zes negatieve (snel-)tests in vijf dagen nu toch in de klauwen van corona – en hoe’, laat hij zijn volgers weten. Aan het AD liet hij weten dat hij juist erg voorzichtig is geweest. ,,Het effect van de booster is er pas na twee weken, En tja, ook als je zorgvuldig alle voorschriften naleeft en je je steeds laat testen kan dit je dus overkomen.”

Moedeloos
De afgelopen tijd heeft Cornald Maas zich flink opgewonden over corona. Of liever over de coronamaatregelen die de cultuursector enorm hard raken. Zo ging Cornald in tv-programma ‘Volle Zalen’ in gesprek met artiesten die door de coronapandemie verplicht niets om handen hebben. Het kabinetsbeleid ergerde hem. ,,Ik vermoed dat het beleid vooral is ingegeven door hoe de overheid er de laatste tien jaar alles aan heeft gedaan om van cultuur een karikatuur te maken. Alsof het uitsluitend een linkse hobby is”, zo liet Cornald verontwaardigd weten.

Geen reactie
Cornald riep theaterproducenten, toneelgezelschappen, concert- en event-organisatoren op kabinetsleden nooit meer uit te nodigen voor premières. Hij verweet de bewindslieden dedain en was verontwaardigd dat er vanuit het kabinet geen enige reactie was gekomen op de acties van Unmute Us. Zodra Cornald hersteld is van corona, pakt hij de handschoen waarschijnlijk direct weer op.

Tags

CORNALD MAASCORONA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck