Laat André tatoeage zetten voor Monique?

Laat André liefdestatoeage zetten voor Monique?
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2022

Na alle ontkenningen lijken André en Monique het tóch weer samen te willen proberen. André heeft een hint op Instagram geplaatst én hij zou een tatoeage voor haar hebben gezet…

André deelde een paar dagen geleden een filmpje op Instagram waar hij een liefdesnummer zong. ,,Ik wil jou, alleen”, schreef hij bij de beelden. Velen vermoedden direct dat het een liefdesverklaring aan Monique was.

‘Voor altijd de jouwe’

En dat is nog niet alles: André zou daarnaast een tatoeage hebben gezet met de volgende liefdestekst: ‘Ik ben voor altijd de jouwe’. Volgens juicekanaal Realityfbi heeft André deze tatoeage een paar dagen geleden in Florida laten zetten. De tatoeage is het handschrift van iemand: vermoedelijk van Monique.

Monique en André samen?

De tekst van de tatoeage komt uit een nummer van zijn favoriete band Journey. Ook voor Monique betekent de tekst veel; André gebruikte het al eerder op Instagram om de terugkeer bij Monique aan te kondigen. Volgens Realityfbi is het duidelijk. ,,Lijkt geen kwestie te zijn of ze bij elkaar zijn, maar wanneer ze dat bekend gaan maken”, schrijft het kanaal.

Meer DenD