Lady Gaga en Bradley Cooper doen nog een keer Shallow

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Voor wie de film A Star is Born heeft gezien, weet hoe bijzonder de relatie is tussen de hoofdrolspelers Lady Gaga en Bradley Cooper. In de film raken Ally (Lady Gaga) en rockster Jackson Maine (Bradley Cooper) in een romance en hij ontdekt letterlijk de muzikale talenten van zijn geliefde die hem later overvleugeld.

De derde remake van een A Star is Born staat op het punt gelauwerd te worden bij de Oscars die op 24 februari 2019 worden uitgereikt. Dat geldt ook voor de songs, die Cooper (acteur van origine) heeft geschreven met Lady Gaga.

Lady Gaga

Het was bij aanvang van het filmproject helemaal niet de bedoeling dat Lady Gaga de hoofdrol zou spelen in A Star is Born. Want nadat Beyoncé was afgehaakt, kwam de excentrieke zangeres pas in beeld. Bradley Cooper, die geldt als een perfectionist, heeft ook de regie voor zijn rekening genomen van de film. Het bleek een schot in de roos!

Het verhaal van de rockster, die aan drank en drugs verslaafd is, verliefd wordt op Ally en die haar successen ziet ontstaan, is dramatisch. Hij pleegt uiteindelijk zelfmoord. De gekmakende emoties gecombineerd met de muziek zorgden voor een wereldwijd succes van de film, waarvan de eerste opnames al in 2017 werden gedraaid.

Vegas

Lady Gaga geeft momenteel een concertenreeks in Las Vegas. Tijdens een van die concerten vraagt ze aan Cooper, die in de zaal aanwezig was, om op het podium te komen. Meer dan een miljoen YouTube-viewers zagen dit optreden al, want het is heel bijzonder hoe de twee Shallow live brengen.

Overigens zijn er onbevestigde geruchten dat Lady Gaga en Bradley Cooper het héél goed met elkaar kunnen vinden, maar van een relatie zou geen sprake zijn. Ze hebben elkaar wel volledig gevonden op het artistieke vlak, zo blijkt ook uit dit bijzondere optreden.

 

Tags

A STAR IS BORNBRADLEY COOPERLADY GAGAOSCAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck