Lady Gaga ontzenuwt geruchten liefdesaffaire met Bradley Cooper

Lady Gaga
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tientallen miljoenen kijkers zagen Lady Gaga en Bradley Cooper in zwijm toen ze bij de uitreiking van de Oscars het nummer Shallow op nogal intieme wijze brachten. De liefde leek er vanaf te spatten.

Van een affaire zoals de laatste dagen is gesuggereerd is geen sprake, bleek in het gesprek met talkshow-host Jimmy Kimmel, want op deze scene was dagenlang geoefend. Tot in detail was alles voorbereid. Alle suggesties op sociale media over een mogelijke verhouding tussen de twee lacht Lady Gaga weg.

,,Social media is het toilet van het internet. Mensen zagen liefde en dat was ook de bedoeling. Shallow is een liefdeslied. We werkten zo hard aan dit optreden. Alles had hij bedacht, geen intro, met de piano alles. Het was zo belangrijk dat we connected waren.”

Ze keek nog eens terug op de uitreiking. ,,Wanneer ik won zag ik mijn hele carrière aan mij voorgaan. Ik met mijn keyboard in mijn appartementje in New York. Als je hard wilt werken kun je alles bereiken.”

Ondertussen blijkt dat er nog 12 minuten extra film is gedraaid voor A Star is Born met ook een nieuw liedje. Het Amerikaanse publiek kan de nieuwe versie komende week in de bioscoop gaan bekijken.

Tags

BRADLEY COOPERJIMMY KIMMELLADY GAGAOSCARSHALLOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck