Lama’s maken André en Bridget belachelijk

Door: DitjesenDatjes
08-04-2020

De Lama’s zijn de afgelopen weken en de komende tijd even terug! Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Tijl Beckand maken filmpjes voor alle verveelde thuiszitters. De mannen hebben de laatste tijd het shownieuws goed gevolgd en maken nu een alternatieve ‘Passion’, met André Hazes en Bridget Maasland in de hoofdrol.

Poppen van satéprikkers

Het paasverhaal dat bekende Nederlanders ieder jaar vertolken onder de naam ‘The Passion’ kan dit jaar niet op de normale manier doorgaan. Jammer, vinden de mannen van de Lama’s. Daarom besloten ze het heft in eigen handen te nemen en er zelf een te maken. Ze hebben poppen van satéprikkers in elkaar geknutseld die moeten lijken bekende Nederlanders, en ook de stemmen doen ze zelf.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor ‘Andrézus Hazes’, ‘Petrus R. de Vries’ en Bridget Maasland die de moeder van Jezus speelt. Zelfs koning Willem-Alexander heeft er een rol ingespeeld, want zijn gezicht is geplakt op de pop van Barabbas. Verder zijn er te zien: Arjen Lubach, Frenkie de Jong, Nikkie de Jager, Jort Kelder, Soundos en Jandino. De mannen konden het niet laten ook Gordon een rol te geven. Hij wordt de ‘aarsengel’ genoemd.

Donderdag om 12.00 uur komt de video van de alternatieve Passion online. Het is de vraag wat alle meespelende bekende Nederlanders zullen vinden van hun rol….

Meer DenD