Laura Ponticorvo over leeftijdsverschil in relatie: ‘Heeft nooit een rol gespeeld’

Laura Ponticorvo over leeftijdsverschil
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Laura Ponticorvo is in juni uitgerekend van haar tweede kindje, die ze samen krijgt met haar grote liefde Ryan Rijger. De tortelduifjes schelen ruim elf jaar, maar leeftijd heeft volgens Laura nooit een rol gespeeld in hun relatie, vertelt ze in Flair.

Laura en Ryan leren elkaar juist kennen als ze ‘allebei totaal niet op zoek’ zijn naar een relatie. Laura dacht zelfs dat ware liefde niet voor haar was weggelegd. ,,Ik dacht: de ware liefde bestaat niet voor mij, dat vond ik wel best. Totdat ik Ryan ontmoette. Toevallig kruisten onze paden en toen het goed voelde, zijn we er vol voor gegaan.” De twee gingen na drie weken samen op wintersport, en kochten twee jaar later een huis.

Bonusmoeder

De zwangere Laura is ook nog bonusmoeder voor de drie kinderen uit de eerdere relatie van haar partner. ,,We zijn een groot samengesteld gezin. Zijn oudste is 24, onze dochter is anderhalf. We noemen ze geen halfbroers en halfzussen, maar broers en zussen”, aldus Laura. Volgens Laura ging de samenstelling gelijk goed, en zitten ze op één lijn. ,,Toen ik achttien was, had ik nooit bedacht dat ik een partner zou vinden die al kinderen had waardoor ik in een groot gezin zou belanden.”

Elf jaar ouder

Als het stel elkaar ontmoet, is Laura 29 en Ryan 40. Toch heeft leeftijd nooit een rol gespeeld in hun relatie. Al is Ryan wel bang voor haar reactie als hij vertelt een stuk ouder te zijn. ,,Ik was toch een beetje bang omdat het verschil zo groot was. Uiteindelijk vertelt hij het haar via de telefoon, en hangt meteen op. “Ik dacht: als ze me echt leuk vindt, belt ze wel terug. En dat deed ze.”

Tags

BABYLAURA PONTICORVORELATIEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck