Lee openhartig over André Hazes én Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes is pas vijfentwintig jaar oud, en hoewel hij een groot deel van zijn leven al in de showbizz zit kan hij uiteraard nog steeds veel leren. Gelukkig is er een ‘oude rot’ in het vak die hem met alle liefde helpt. 

Moeite

Meer dan vijftig keer stond Lee Towers in een uitverkocht Rotterdam Ahoy, en zelfs nu hij 73 jaar oud is treedt hij nog 120 keer per jaar op. De zanger weet dus waar hij het over heeft als hij André uitlegt hoe de showbizzwereld in elkaar zit. ,,Als we bij elkaar zijn hangt hij aan mijn lippen”, vertelt Lee aan weekblad Story. ,,Hij wil alles van me weten. Dat doe ik graag, maar ik hem ook een advies gegeven: houd je koppie erbij en blijf dicht bij jezelf.” De zanger zegt dat niet voor niets, want hij ziet dat André daar moeite mee heeft. ,,Hij is jong, populair en dat is soms lastig. Ik wil wedden dat hij daar moeite mee heeft. En dan heeft hij ook nog allemaal jongens om zich heen die allemaal iets van hem willen.”

Lee geeft André met alle liefde tips en advies, want hij is zeer te spreken over de vijfentwintig jarige. ,,Als we elkaar tegenkomen, behandelt hij me met diep respect. Hij zegt u tegen me. Ook als ik zeg dat dat niet hoeft. Het zegt iets over hem, hoe hij opgevoed is en zijn naasten ziet.

Meevalt

Niet alleen kan André voor carrièretips terecht bij Lee Towers, want de 73-jarige zanger is naast succesvol in het vak óók succesvol in de liefde. Hij is namelijk al tientallen jaren samen met zijn vrouw Laura, en nog altijd gelukkig met haar. Nu André en Monique middenin een relatiecrisis maken veel fans zich zorgen om hun toekomst en die van hun zoontje André, maar Lee ziet het niet zo somber in. ,,Ik heb ergens wel het idee dat het straks allemaal meevalt. Zoals hij over Monique praat, daar spreekt liefde uit.”

Tags

ANDRÉ HAZESBANDLEE TOWERSMONIQUERELATIETIPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck