Leidt deze tip regelrecht naar De Mol?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Net zoals in elk seizoen van Wie is de Mol? was er ook nu een aflevering waarin geen van de kandidaten naar huis ging. Een grote opluchting voor Splinter en Rocky, die als enige wél hun scherm te zien kregen. Wie ook informatie zagen waren de kijkers thuis. Een aantal van hen is er door één hint van overtuigd dat zij weten wie De Mol is!

Vrouwenvleugel

In een van de opdrachten moesten de kandidaten zichzelf bevrijden uit een gevangenis. Ze zaten stuk voor stuk opgesloten in een cel en moesten meerdere sleutels vinden om te ontsnappen. Ondertussen lag er op een aantal plekken ook nog geld. Het was Marije door wie de opdracht mislukte en er geen geld in de pot kwam, want zij was als enige niet ontsnapt. Maar oplettende kijkers hebben nog iets veel verdachters gezien over een andere kandidaat. Op Twitter schrijft iemand dat op alle geldbriefjes die te vinden waren een vrouw stond afgebeeld, en de opdracht vond plaats in de vleugel van een gevangenis. Een vrouwenvleugel dus. En wie speelde er in de serie Vrouwenvleugel? Renée!

Er is ook nog een andere aanwijzing die regelrecht naar Renée leidt. Rocky en Splinter lieten namelijk weten deels op Renée te gaan zitten tijdens de test, en beiden kregen ze een groen scherm. Volgens een aantal Twitteraars kan dat maar één ding betekenen: Renée is De Mol!

Tags

CHARLOTTEDE MOLMARIJE KNEVELRENEE FOKKERRIK VAN DE WESTELAKENROCKYSPLINTERWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck