Lekte Jaimie Vaes zélf de beelden van mishandeling uit?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De beelden waarop Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelt, zijn gefilmd door hun eigen bewakingscamera. Volgens Beau van Erven Dorens moeten de beelden dan wel door haarzelf of door één van haar vrienden zijn uitgelekt. ,,Dat kan haast niet anders.”

De beelden zijn zondagavond naar Yvonne Coldeweijer gestuurd, die ze heeft getoond op haar showbizzkanaal Life Of Yvonne. Gisteren schoof Yvonne aan bij talkshow Beau en RTL Boulevard, waarin ze toegaf te weten van wie de beelden komen maar het niet te willen delen. Zelf heeft Beau wel een idee wie de beelden heeft uitgelekt: Jaimie zélf.

‘Je kunt niet anders concluderen’

Volgens Beau is het goed mogelijk dat Jaimie de beelden naar vrienden heeft gestuurd en dat het via hun terecht is gekomen bij Yvonne. Maar ook zou het volgens hem kunnen dat Jaimie de beelden zelf heeft doorgestuurd.

,,Dan betekent dat misschien wel dat zij hiermee naar buiten wil komen om aan die relatie een einde te maken. Of gewoon laten zien hoe hij haar mishandelt”, aldus Beau. ,,Je kunt bijna niet anders concluderen dat dit uit de entourage komt van Jaimie.”

Met vriendinnen gedeeld?

Ook in RTL Boulevard werd er gespeculeerd over wie de bewakingsbeelden heeft gestuurd. ,,Wat ik heb gehoord is dat Jaimie Vaes er natuurlijk ook bij kan omdat ze daar woont en dat zij het met vriendinnen heeft gedeeld en dat het via die route bij jou terecht is gekomen”, zei Rob Goossens tegen Yvonne in RTL Boulevard. Yvonne zei daarop dat ze weet wie de beelden heeft uitgelekt. ,,Maar dat wil ik niet delen.”

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSBEELDENJAIMIE VAESLIL' KLEINEMISHANDELINGROB GOOSSENSUITGELEKTYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck