Leonie ter Braak volledig afgekraakt: ‘Stomvervelend’

Leonie doet het niet op scherm
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leonie ter Braak is overgestapt van SBS 6 naar RTL 4 en vormt samen met Jelka van Houten en Roué Verveer een panel in het programma Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet. Angela de Jong kan niet kijken naar het programma. ,,Goedkope meuk!”, sneert ze in de AD Mediapodcast.

Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet heeft een hele metamorfose ondergaan, maar Angela de Jong is absoluut geen fan. ,,De lat mag echt wel iets hoger dan dit soort goedkope meuk die echt op 25 andere programma’s is gebaseerd en waar werkelijk niks origineels in zit, met stomvervelende deelnemers. Zo, ik heb het gezegd”, zegt ze in de AD Mediapodcast.

‘Stomvervelend’

Angela moet ook niets hebben van Jelka, Roué en Leonie. ,,Ja, stomvervelende deelnemers”, sneert ze. ,,En ik snap het ook echt niet van Leonie. Ik bedoel: die zat bij SBS, die kon daar tenminste nog HLF8 presenteren… En nu is het Beste Kijkers, dit programma en de Wehkamp-reclames. Ik vind het echt een teloorgang van een veelbelovende televisiepresentatrice.”

‘Rotzooi’

Markus van Blanken is het eens met Angela. ,,We kunnen van mening verschillen over dit programma, maar Leonie ter Braak, wat zij nu op RTL doet… Geef die vrouw een normaal programma”, zegt hij. Angela vindt het programma gewoon echt héél slecht. ,,Ik had echt het idee: zelfs RTL vindt het een te grote opgave om naar deze rotzooi te kijken, dus ze hebben het maar gewoon op de buis gesmeten.”

Peter Jan Rens woest

Wie ook niet blij is met de terugkeer van Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet, is Peter Jan Rens. Hij presenteerde het programma jarenlang en won daarmee zelfs in 1989 de Gouden Televizier-Ring. Volgens hem kon het programma niet zonder zijn toestemming terugkeren en de afgelopen tijd vonden er volgens EndemolShine dan ook verschillende gesprekken plaats met Rens.

Dat klopt, vertelde Peter Jan onlangs aan BekendeBuren. ,,Mij is een bedrag aangeboden van 7500 euro onder het mom dat ik als creatief ooit bij de oprichting van Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet betrokken was, waarmee ik meteen erken dat het programma van Endemol is. Boeven zijn het.”

Tags

LEONIE TER BRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck