Leontien van Moorsel: RTL Boulevard is een egoshow

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Oud-wielrenster Leontien van Moorsel moet er niet aan denken om ooit weer terug te keren als deskundige in RTL Boulevard. Nu Albert Verlinde weg is, vindt ze het programma niet meer leuk. Dat zegt ze in gesprek met de Weekend.

Leontien is zo’n beetje gelijktijdig met Albert vertrokken. ,,Vrijwel direct daarna nam ik ook de benen. Nee, ze hebben niet geprobeerd om mij te behouden voor het programma, maar dat geeft ook niet. Voor geen miljoen zien ze mij daar nog terug“, geeft ze aan.

Egoshow

Ze vindt Boulevard een beetje een ‘egoshow’ geworden. “Ik mis de kennis en de warmte van Albert en Winston. Het lijkt wel alsof de informatie ondergeschikt is geworden aan de mensen die er nu in figureren.

Toch moet Leontien ook bekennen dat ze de tv-optredens zenuwslopend vond. ,,Ik vind het een verademing dat ik dat niet meer hoe fte doen. Het was niet erg, maar ronduit verschrikkelijk. Dagen voordat ik naar de studio moest voelde ik mijn lijf langzaam vollopen met angst.

Leontien van Moorsel was als de dood om fouten te maken of haar verhaal kwijt te raken. ,,Alleen niet als Albert Verlinde er was, want hij was altijd heel lief en vaderlijk voor mij. Als Albert er niet wat, dan was Boulevard een echte marteling.

Waarom deed ze het dan in vredesnaam? ,,Mijn loyaliteit naar Albert. Ik wilde hem niet in de steek laten omdat hij me had binnengehaald en ook altijd op alle vlakken had gesteund.

Tags

LEONTIEN VAN MOORSEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie