Leontine Borsato klimt uit dal

Door: Lies Jansen
01-11-2020

In een gesprek met Isa Hoes vertelt Leontine Borsato over dit jaar. ,,Een gek jaar”, aldus Leontine. Heeft ze haar geluk nu toch weer gevonden?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Lekker in mijn vel’

Aan het 22-jarige kwam in februari een abrupt eind. Een intense, verdrietige periode. „Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit”, aldus Leontine. 

Zorgtraject

Leontine is een tijd geleden voor zichzelf een zorgtraject ingegaan. ,,Om beter voor mezelf te zorgen. Dat heeft misschien ook met leeftijd te maken, mijn kinderen worden ouder”, legt Leontine uit.

‘Trots’

Een paar maanden geleden nam Leontine haar intrek in haar nieuwe Gooische stulpje. In het Huizen heeft zij een prachtige twee-onder-een-kapvilla gevonden. Dochter Jade heeft hier ook haar intrek genomen en is erg trots: „Ik ben heel erg trots op mijn moeder. Omdat ze bezig is met haar eigen ding en steeds meer voor zichzelf kiest. Dat vind ik mooi om te zien.”

Zorgen na scheiding

Vrienden van Leontine maakten zich vlak na de scheiding veel zorgen. ,,Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden”, zegt de vriendin tegen Weekend.

Meer DenD