Leontine Borsato redt Anouk uit benarde situatie

Anouk
Door: Tanja Brouwer
17-03-2020

Zangeres Anouk zat vast in een resort in Marrakesh. De vrouw kon geen vlucht meer boeken naar Nederland door het coronavirus en zat dus vast in het resort, dat op haar na helemaal uitgestorven was. Gelukkig krijgt ze veel hulp van haar bekende collega’s vanuit Nederland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Echt sprakeloos’

Ali B zorgde er al voor dat Anouk medicijnen kreeg voor haar astma. Maar ook Leontine Borsato schiet te hulp. Zij kent iemand die in Marrakesh een hotel heeft en gelukkig kon Anouk daar terecht. ,,Leontine heeft me weer in contact gebracht met Willem en Willem is eigenaar hier van het hotel El Fenn. Hij heeft me in een half uur laten ophalen bij het resort en hier naartoe gebracht in het hotel, dat eigenlijk gesloten is voor iedereen, en ook voor mensen die er al zaten. Ik heb een kamer mogen uitkiezen en hij zei: ’Blijf hier maar zolang als nodig is.’ Ik ben helemaal overwhelmed. Echt sprakeloos”, zegt ze op Instagram.

Voorrang gegeven

Anouk zou eigenlijk maar een paar dagen in de stad verblijven, maar afgelopen weekend werden veel vluchten naar Europa geschrapt door het virus. Een aantal vliegtuigen vlogen nog wel maar Anouk besloot anderen voorrang te geven, zoals ouderen en kwetsbaren. Met als gevolg dat ze nu in Marrakesh zit en haar kinderen in Nederland.

Meer DenD