Leontine gaat werken met energie uit de kosmos

Door: Charlotte Wijnen
07-10-2022

Leontine heeft zich de afgelopen tijd met iets bijzonders beziggehouden. Ze heeft zichzelf een bijzonder cadeau gedaan, namelijk de opleiding Reiki. Vandaag deelt ze dat ze haar diploma in ontvangst heeft mogen nemen.

Leontine heeft een opleiding gevolgd bij haar vriendin Marjolein Berendsen. Vandaag mocht ze eindelijk haar diploma ontvangen.

Diploma

Bij haar diploma heeft Leontine ook een bijzonder cadeau gekregen: een handleiding om op een gelukkige manier te leven. Het boek is geschreven door Marjolein. ,,Wat een kado, dankjewel lieve Marjolein Berendsen”, schrijft Leontine bij een foto van haar diploma en het boek.

Daarnaast heeft Leontine een steen gekregen en een briefje met een bijzondere tekst over wat de opleiding inhoudt. ,,Reiki 1 is een groot cadeau voor jezelf, de eerste stap op weg naar heling. Je hebt geleerd om volledig te vertrouwen op je intuïtie. Jouw hart begeleidt je op deze mooie weg naar bewustwording en heling. De pure, zuivere en liefdevolle Reiki-energie helpt je daarbij”, luidt de tekst.

Weer gelukkig

Leontine heeft de afgelopen tijd een hoop voor de kiezen gehad. Zo heeft ze afstand gedaan van Marco Borsato nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Leontine koos ervoor om weer gelukkig te worden, iets waar deze opleiding duidelijk bij heeft geholpen.

TAGS

Meer DenD