Leontine in therapie tegen depressie

Leontine Borsato lijdt aan depressies
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt nog altijd niet goed te gaan met Leontine. De afgelopen tijd heeft ze veel voor de kiezen gekregen en daar zou ze nog zoveel last van hebben, dat ze in therapie is gegaan. Dat meldt BekendeBuren, die haar heeft gespot bij een kliniek in Amersfoort.

Het schandaal rondom Marco Borsato heeft ongetwijfeld enorm veel impact op Leontine. Eerder liet ze al via haar management weten dat zij en de kinderen ‘erg aangeslagen en ontdaan’ zijn door de situatie.

Achternaam veranderd

Ook heeft ze onlangs afscheid genomen van de achternaam Borsato. Dat maakte de familie bekend op het Instagram-account van hun nieuwe hondje Obi.

,,Waarom heet Obi Ruiters, terwijl jullie allemaal Borsato heten?”, vroeg een fan. ,,Goede vraag”, antwoordde waarschijnlijk Leontine of haar dochter Jada. ,,Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters.”

Professionele hulp

Grote kans dat Obi Leontine weer wat gelukkiger maakt, maar daarnaast zou ze ook professionele hulp gezocht hebben. BekendeBuren betrapte Leontine op het moment dat ze net van haar therapie kwam.

Het gaat om een kliniek in Amersfoort die gespecialiseerd is in vermoeidheidsklachten en depressies, maar ook in het verhogen van je energie en kracht. Volgens BekendeBuren betreft het een alternatieve therapie.

Tags

DEPRESSIELEONTINELEONTINE BORSATOLEONTINE RUITERSMARCO BORSATOTHE VOICE OF HOLLANDTHERAPIETVOH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie