Leontine mist een belangrijk persoon op vakantie

Leontine mist een persoon op vakantie|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine is samen met drie vriendinnen onderweg naar Tanzania om de reis van haar leven te maken. Hoewel ze enorm heeft uitgekeken naar deze reis, moet ze een belangrijk persoon missen. Eén van haar vriendinnen blijft achter in Nederland.

Leontine zat vorige maand nog op Ibiza, en zit nu alweer in het vliegtuig op weg naar haar volgende bestemming. Dit keer geen champagne op Ibiza, maar wilde dieren spotten in Afrika!

Achtergebleven

Samen met vier vriendinnen is Leontine al twee jaar bezig om deze bijzondere trip te plannen. Vorige maand waren ze er eindelijk uit wanneer iedereen een gaatje in de agenda heeft. De vrouwen boekten de vakantie en het aftellen kon beginnen.

Vandaag is het zover: de vrouwen zijn onderweg naar Tanzania. Maar hoewel het de bedoeling was dat ze met z’n vijven zouden gaan, zitten ze maar met z’n vieren in het vliegtuig. Eén vriendin is helaas achtergebleven in Nederland. ,,Ik heb de reis naar Tanzania afgezegd”, vertelt de achtergebleven vriendin in Instagram Stories. ,,Ik ga jullie zo missen.”

Leontine baalt

Het is niet duidelijk wat de precieze reden is, maar Leontine baalt behoorlijk dat ze zonder haar zijn vertrokken. Ze deelt de story van de vriendin op haar eigen Instagram en laat weten dat ze gemist wordt. ,,We gaan genieten voor vijf”, aldus Leontine.

Tags

Leontine

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie