Leontine reageert op woning: verhuizing op komst?

Gaat Leontine verhuizen?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine heeft op Facebook gereageerd op een woning in het dorp Zwanenburg. Na de scheiding met Marco werd hun gezamenlijke huis in Blaricum ingeruild voor een gehuurde villa in het Gooische Huizen. Aan luxe geen gebrek, maar waarom heeft Leontine dan interesse in een andere woning?

Marco Borsato verliet na de scheiding zijn huis in Blaricum. Op dat moment bleven Leontine en de kinderen er wonen, maar later verlieten ook zij het huis. Leontine huurt een vrijstaand huis in het Gooische Huizen voor 3.950 euro per maand. Een flink bedrag, maar daarvoor krijgt ze ook een hoop terug. Een woonoppervlakte van ruim 203 vierkante meter en in totaal zes kamers.

Waarom interesse in huis van vijf ton?

Het is dan ook opmerkelijk te noemen dat Leontine heeft gereageerd op een woning. Op Facebook meldt iemand dat er een huis te koop staat in Zwanenburg, waarop Leontine reageert: ,,Heb je privé berichtje gestuurd via insta dm. Liefs.”

Daarmee lijkt het erop dat Leontine interesse heeft in de woning. Of dat voor haarzelf is of voor een bekende van haar is niet duidelijk. Het huis staat te koop voor het bedrag van 495.000 euro.

Tags

LEONTINELEONTINE BORSATOMARCO BORSATOVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck