Leontine terug op social media met nieuwe look

Tien is back!|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine, die normaalgesproken erg actief is op social media, verdween onlangs van Instagram. Waar ze voorheen de ene na de andere gebeurtenis in haar leven deelde, hoorden we plotseling niets meer van haar. Tot vandaag, want Leontine is terug op Instagram mét een nieuwe look!

Tripjes met vriendinnen en een prachtige reis naar Afrika: voorheen deelde Leontine alles op Instagram. In september vloeide de champagne op Ibiza en een maand later ging ze met drie vriendinnen op safari in Tanzania. Dagelijks postte Leontine foto’s van de bijzondere reis. Wilde dieren, etentjes en drankjes in de avond: haar volgers konden alles van haar reis zien.

Nieuwe look

Maar twee maanden geleden verdween ze plotseling van Instagram. Volgers vermoedden al dat er sprake was van een breuk tussen haar en John Huiberts, en dat klopt: op Valentijnsdag kwam naar buiten dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet. Dat Leontine weer vrijgezel is viert ze met een nieuwe look. Ze heeft op Instagram een foto gedeeld waarop te zien is dat ze in de kappersstoel bij Leco van Zadelhoff zit.

Tags

LEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck