Leslie Grace reageert op schrappen Batgirl: dank voor de liefde

Door: DitjesDatjes
04-08-2022

Hoofdrolspeelster Leslie Grace heeft persoonlijk gereageerd op het besluit van Warner Bros om de film Batgirl niet in de bioscoop te draaien of uit te brengen via streamingdiensten. De Amerikaanse actrice deelde op Instagram een verklaring waarin ze haar fans bedankt voor alle steun.

De actrice laat weten dat zij na het nieuws over het schrappen van de film trots is “op alle liefde en harde werk die onze geweldige cast en onuitputtelijke crew in deze film hebben gestopt in 7 maanden in Schotland”, schrijft Grace. Bij haar bericht deelt ze een aantal foto’s en video’s van achter de schermen. “Ik voel me gezegend om gewerkt te hebben met absolute grootheden. Aan elke fan van Batgirl – dank voor alle liefde en het geloof, en dat ik de cape mocht omdoen.”

Eerder reageerde het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah al op het besluit van Warner Bros. In een reactie op het nieuws stelden de Belgen dat ze het “nog steeds niet kunnen geloven”. “We hadden zo graag gewild dat fans over de heel wereld de film hadden kunnen omarmen”, aldus El Arbi en Fallah. “Misschien ooit op een dag.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD